Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κουτιά και καλαθάκια

Πόσες φορές δεν έχουμε προσπαθήσει να βολέψουμε ψιλοπράγματα και ποτέ δεν έχουμε αρκετά συρτάρια  ή χώρο στα ντουλάπια μας;
Μία καλή λύση είναι τα κουτιά.
Κουτιά από διάφορα πράγματα που έχουμε αγοράσει και αντί να τα πετάξουμε, να τα επαναχρησιμοποιήσουμε αφού τα στολίσουμε έτσι ώστε να μπορούμε να τα έχουμε "έξω¨ από τα ντουλάπια μας και να έχουμε αρκετό  χώρο.
Πολλά τα ωφέλη. Βολεύουμε δεκάδες ψιλοπράγματα, διακοσμούμε τον χώρο μας, μειώνουμε τα απορρίμματα.


Κουτί από ένα σετ πετσέτες, ντυμένο με ριγέ ύφασμα και στολισμένο με κοχύλια, σε μέγεθος που επιτρέπει την αποθήκευση πολλών και σχετικά μεγάλων πραγμάτων.


Ένα κουτί από πουκάμισο  ντυμένο με ύφασμα για πολλά μικροπράγματα.


Αυτό το κουτί από το supermarket, χωρίς καπάκι ντυμένο με ύφασμα, με βόλεψε πολύ στο μπάνιο για καλλυντικά, όπως σκιές, τσιμπιδάκια, μολύβια κ.λ.π.


Μεταλλικό  στρογγυλό κουτί από μπισκότα  ντυμένο με οικολογικό χαρτί με την μέθοδο του decoupage  , ενώ στο επάνω μέρος είναι στολισμένο με κολημμένα βότσαλα της θάλασσας σε μπεζ -καφέ χρώματα..


Και πάλι μεταλλικό κουτί  από μπισκότα ντυμένο με μπλε οντουλέ χαρτόνι και βότσαλα σε γκρί - μπλε χρώματα  στο καπάκι   και  ψηλά  κοχυλάκια.




Ένα ακόμη οικολογικό κουτί στολισμένο με δαντέλλα και μία πεταλούδα.


Μικρά καλαθάκια που κάποια στιγμή  αγοράστηκαν  είναι ιδανικά,  αφού  στολιστούν,  για μικρά δωράκια, αν γεμιστούν με μπισκοτάκια λόγου χάρη.


4 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που βρήκα το blog σου. Τα κουτάκια και τα καλαθάκια είναι πάρα πολύ όμορφα και πρακτικά. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ Γιασμιν. Καλά το βιντεάκι με το baby κοτσαρι είναι απίστευτο. Αν και είμαι από Χαλκίδα έχω φίλες Βορειοελαδίτισσες και παθιασμένες με τα Ποντιακά. Θα τους το στείλω.

      Διαγραφή
  3. ειναι τελεια!!πολύ ευκολα και με πράγματα που είναι εύκολο να βρεθουν!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή